În cadrul şedinţei ordinară a Consiliului Local al Oraşului Vlăhiţa din 14 septembrie 2015 au fost discutate următoarele hotărâri,

1. Hotărârea privind constatarea încetării de drept a mandatului consilierului local ANDRÁS Attila, înainte de expirarea duratei normale a mandatului.
- Aprobat.

 

2. Hotărârea privind transformarea unei funcţii publice vacante de execuţie, referent, clasa III, grad profesional superior, într-o funcţie publică de nivel superior, respectiv în funcţie publică de inspector, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul de resurse umane din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Oraşului Vlăhiţa.
- Aprobat.

 

3. Hotărârea pentru aprobarea deplasării unei delegaţii a Oraşului Vlăhiţa la Conferinţa şi Expoziţia Anuală de Energie Regenerabilă Chineză în Oraşul Wuxi din Republica Populară Chineză.
- Aprobat.

 

4. Hotărârea privind aprobarea achiziţiei unui teren corespunzător pentru realizarea construcţiilor aferentă Staţiei de tratare cu suprafaţa care include zonele de protecţie sanitare cu regim sever în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Harghita", a documentaţiei de achiziţie aferentă şi desemnarea comisiei de negociere.
- Aprobat.

 

5. Hotărârea privind alocarea sumei de 15.000 lei de la bugetul local pe anul 2015, cultelor religioase din Oraşul Vlăhiţa pentru executarea / continuarea unor lucrări.
- Aprobat.

 

6. Hotărârea privind aprobarea cotizaţiei oraşului Vlăhiţa la bugetul Asociaţiei Oraşelor din România pentru anul 2015.
- Aprobat.

 

7. Hotărârea referitor la modificarea Hotărârii Consiliului Local al Oraşului Vlăhiţa nr. 25/2012 privind aprobarea aderării Oraşului Vlăhiţa la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Harghita – Hargita megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete.
- Aprobat.

 

8. Hotărârea pentru aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Realizarea canalizării menajere în zona Nagyfalu şi extinderea staţiei de epurare zona Délő" în Oraşul Vlăhiţa, judeţul Harghita.
- Aprobat.

Conţinutul hotărârilor aprobate se găseşte pe situl oficial al Primăriei Oraşului Vlăhiţa în meniul Consiliul Local - Hotărîri.

Véletlenszerű Kép

site_008.jpg