ORAȘUL VLĂHIȚA, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare- nu se supune evaluării impactului asupra mediului - de către A.P.M. Harghita, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construirea de locuințe NZEB PLUS pentru tineri/locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ în orașul Vlăhița” ce urmează a fi realizat în orașul Vlăhița, str. Nouă, Tronson 2, județul Harghita.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia mediului Harghita din Miercurea Ciuc, str. Marton Aron, nr.43, în zilele de luni-joi, între orele 0800-1630 şi vineri între orele 0800-1400, precum şi la următoarea adresă de internet Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Harghita.

Fax: 0266-310041, e-mail:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Véletlenszerű Kép

site_002.jpg