SZENTEGYHÁZA ÖNKORMÁNYZATA értesíti az érintett nyílvánosságot, hogy a „Geológiai kutatás gyógyvíztartalék és mofettagáz azonosítása és felhasználása érdekében a ”Homorod-Vlahita” kutatásiperiméterben” című tervére, Homoródfürdő területén, a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség eseti elbírálás alapján 2023 szeptember 5.-én döntést hozott- nem szükséges a környezeti hatástanulmány elkészítése.


A döntés tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca 43 szám alatt, munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8,00 – 16,30 óra között, pénteken 8,00-14,00 óra között, valamint a http://apmhr.anpm.ro internetes oldalon.


Az érintettek a döntéstervezetre vonatkozó észrevételeiket a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség honlapján megjelent hirdetéstől számított 10 nap alatt nyújthatják be  a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

Fax: 0266-310041, e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Véletlenszerű Kép

site_003.jpg